Međumisijski duhovno – zabavni susret za mlade

HKM ZH
stu 15 2019 Miriam

U subotu, 9. studenog 2019. g., u Zürichu je održan međumisijski duhovno – zabavni susret za mlade. Mladi iz mnogih naših Hrvatskih katoličkih misija predvođeni njihovim pastirima i misijskim suradnicima okupili su se u 17.30 sati u crkvi sv. Josipa na svečanom euharistijskom slavlju koje je predvodio fra Zvonimir Pavičić, duhovni asistent Frame Međugorje. A međumisijski zbor mladih na čelu s maestrom Lovrom Uzelcem svojim je pjevanjem uveličao misno slavlje na kojem je Gospodina slavilo preko 300 mladih.

U drugom dijelu večeri, naši mladi gosti iz Međugorja su poučno i nadasve zabavno kroz molitvu, radost, igru, pjesmu i ples mladima iz Švicarske prenijeli iskustvo djelovanja u bratstvu Franjevačke mladeži posvjedočivši im ljepotu pripadanja Kristu kroz jedan takav pokret mladih koji je zasigurno obilježio mnoge mlade živote u protekla gotovo tri desetljeća.

Zahvaljujemo dragom Bogu na ovoj predivnoj večeri, svim mladima koji su pristigli u Zürich, roditeljima naših mladih koji su pripremili zakusku kako bi se mladi mogli i tjelesno okrijepiti i našim dragim gostima, Frami iz Međugorja na čelu s fra Zvonimirom, koji su upotpunili ovaj lijepi događaj koji će se, ako Bog da, i dalje nastaviti održavati u našim misijama.

Mir i dobro!

fra Antonio Šakota

Duhovnost

ŽIVOTOPIS SV. FRANJE ASIŠKOG

FRANJEVAČKI IZVORI

MOLITVENIK FRA ANĐELA NUIĆA

SPISI SVETOGA FRANJE I SVETE KLARE